Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૪. અસમ્પદાનવગ્ગો

    14. Asampadānavaggo

    ૧૩૧. અસમ્પદાનજાતકં

    131. Asampadānajātakaṃ

    ૧૩૧.

    131.

    અસમ્પદાનેનિતરીતરસ્સ, બાલસ્સ મિત્તાનિ કલી ભવન્તિ;

    Asampadānenitarītarassa, bālassa mittāni kalī bhavanti;

    તસ્મા હરામિ ભુસં અડ્ઢમાનં, મા મે મિત્તિ જીયિત્થ સસ્સતાયન્તિ.

    Tasmā harāmi bhusaṃ aḍḍhamānaṃ, mā me mitti jīyittha sassatāyanti.

    અસમ્પદાનજાતકં પઠમં.

    Asampadānajātakaṃ paṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૧] ૧. અસમ્પદાનજાતકવણ્ણના • [131] 1. Asampadānajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact