Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૦૮. બાહિયજાતકં

    108. Bāhiyajātakaṃ

    ૧૦૮.

    108.

    સિક્ખેય્ય સિક્ખિતબ્બાનિ, સન્તિ તચ્છન્દિનો 1 જના;

    Sikkheyya sikkhitabbāni, santi tacchandino 2 janā;

    બાહિયા હિ 3 સુહન્નેન, રાજાનમભિરાધયીતિ.

    Bāhiyā hi 4 suhannena, rājānamabhirādhayīti.

    બાહિયજાતકં અટ્ઠમં.

    Bāhiyajātakaṃ aṭṭhamaṃ.







    Footnotes:
    1. સચ્છન્દિનો (સી॰ પી॰)
    2. sacchandino (sī. pī.)
    3. પિ (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    4. pi (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૦૮] ૮. બાહિયજાતકવણ્ણના • [108] 8. Bāhiyajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact