Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૬. ભોજનપ્પટિગ્ગહણદુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના

    6. Bhojanappaṭiggahaṇadutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    દુક્કટાદિકા સઙ્ઘાદિસેસપરિયોસાના આપત્તિયો ઇમિના સિક્ખાપદેન ઉય્યોજિકાયેવ, ઇતરિસ્સા પન આપત્તિભેદો પઠમસિક્ખાપદેનાતિ આહ ‘‘સા એવં ઉય્યોજનેના’’તિઆદિ.

    Dukkaṭādikā saṅghādisesapariyosānā āpattiyo iminā sikkhāpadena uyyojikāyeva, itarissā pana āpattibhedo paṭhamasikkhāpadenāti āha ‘‘sā evaṃ uyyojanenā’’tiādi.

    કુલાનુદ્દયતાયાતિ કુલાનુકમ્પકતાય.

    Kulānuddayatāyāti kulānukampakatāya.

    ભોજનપ્પટિગ્ગહણદુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhojanappaṭiggahaṇadutiyasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact