Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૧૦. ચીવરઅપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના

    10. Cīvaraapanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૭૭. દસમં ઉત્તાનત્થમેવ. ઉપસમ્પન્નસ્સ સન્તકાનં પત્તાદીનં અપનિધાનં, વિહેસેતુકામતા વા હસાધિપ્પાયતા વાતિ ઇમાનિ પનેત્થ દ્વે અઙ્ગાનિ.

    377. Dasamaṃ uttānatthameva. Upasampannassa santakānaṃ pattādīnaṃ apanidhānaṃ, vihesetukāmatā vā hasādhippāyatā vāti imāni panettha dve aṅgāni.

    ચીવરઅપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Cīvaraapanidhānasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    નિટ્ઠિતો સુરાપાનવગ્ગો છટ્ઠો.

    Niṭṭhito surāpānavaggo chaṭṭho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧૦. ચીવરાપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Cīvarāpanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦. ચીવરાપનિધાનસિક્ખાપદં • 10. Cīvarāpanidhānasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact