Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ચોદકેન ઉપટ્ઠાપેતબ્બધમ્મકથાવણ્ણના

    Codakena upaṭṭhāpetabbadhammakathāvaṇṇanā

    ૪૦૦. નો દોસન્તરોતિ એત્થ ચિત્તપરિયાયો અન્તર-સદ્દોતિ આહ ‘‘ન દુટ્ઠચિત્તો હુત્વા’’તિ.

    400.No dosantaroti ettha cittapariyāyo antara-saddoti āha ‘‘na duṭṭhacitto hutvā’’ti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૯. ચોદકેનઉપટ્ઠાપેતબ્બધમ્મા • 9. Codakenaupaṭṭhāpetabbadhammā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā / ચોદકેનઉપટ્ઠાપેતબ્બકથા • Codakenaupaṭṭhāpetabbakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / અત્તાદાનઅઙ્ગકથાદિવણ્ણના • Attādānaaṅgakathādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૯. ચોદકેન ઉપટ્ઠાપેતબ્બકથા • 9. Codakena upaṭṭhāpetabbakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact