Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૪. ચૂળસેટ્ઠિજાતકં
4. Cūḷaseṭṭhijātakaṃ
૪.
4.
અપ્પકેનપિ મેધાવી, પાભતેન વિચક્ખણો;
Appakenapi medhāvī, pābhatena vicakkhaṇo;
સમુટ્ઠાપેતિ અત્તાનં, અણું અગ્ગિંવ સન્ધમન્તિ.
Samuṭṭhāpeti attānaṃ, aṇuṃ aggiṃva sandhamanti.
Footnotes:
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / ૪. ચૂળસેટ્ઠિજાતકવણ્ણના • 4. Cūḷaseṭṭhijātakavaṇṇanā