Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના

    11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૮૪. એકાદસમમ્પિ ઉત્તાનત્થમેવ. ઉપસમ્પન્નતા, ધમ્મેન લદ્ધસમ્મુતિતા, સઙ્ઘેન સદ્ધિં વિકપ્પનુપગચીવરદાનં, પચ્છા ખીયિતુકામતાય ખિય્યનાતિ ઇમાનિ પનેત્થ ચત્તારિ અઙ્ગાનિ.

    484. Ekādasamampi uttānatthameva. Upasampannatā, dhammena laddhasammutitā, saṅghena saddhiṃ vikappanupagacīvaradānaṃ, pacchā khīyitukāmatāya khiyyanāti imāni panettha cattāri aṅgāni.

    દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૪૮૯. દ્વાદસમે નત્થિ કિઞ્ચિ વત્તબ્બં.

    489. Dvādasame natthi kiñci vattabbaṃ.

    નિટ્ઠિતો સહધમ્મિકવગ્ગો અટ્ઠમો.

    Niṭṭhito sahadhammikavaggo aṭṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā
    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદં • 11. Dubbalasikkhāpadaṃ
    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદં • 12. Pariṇāmanasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact