Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    દુતિયગાથાસઙ્ગણિકવણ્ણના

    Dutiyagāthāsaṅgaṇikavaṇṇanā

    ૩૫૯. મન્તગ્ગહણન્તિ અઞ્ઞમઞ્ઞં સંસન્દનં. અનુ અનુ સન્ધાનં અનુસન્ધિતન્તિ ભાવસાધનો અનુસન્ધિતસદ્દોતિ આહ ‘‘અનુસન્ધિતન્તિ કથાનુસન્ધી’’તિ.

    359. Mantaggahaṇanti aññamaññaṃ saṃsandanaṃ. Anu anu sandhānaṃ anusandhitanti bhāvasādhano anusandhitasaddoti āha ‘‘anusandhitanti kathānusandhī’’ti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧. ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • 1. Codanādipucchāvissajjanā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact