Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૮-૧૦. દુતિયહિતસુત્તાદિવણ્ણના

    8-10. Dutiyahitasuttādivaṇṇanā

    ૧૮-૨૦. અટ્ઠમે દુસ્સીલો બહુસ્સુતો કથિતો, નવમે અપ્પસ્સુતો દુસ્સીલો, દસમે બહુસ્સુતો ખીણાસવોતિ.

    18-20. Aṭṭhame dussīlo bahussuto kathito, navame appassuto dussīlo, dasame bahussuto khīṇāsavoti.

    બલવગ્ગો દુતિયો.

    Balavaggo dutiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૮. દુતિયહિતસુત્તં • 8. Dutiyahitasuttaṃ
    ૯. તતિયહિતસુત્તં • 9. Tatiyahitasuttaṃ
    ૧૦. ચતુત્થહિતસુત્તં • 10. Catutthahitasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૧૦. દટ્ઠબ્બસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Daṭṭhabbasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact