Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં

    2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    ૫૫૮. દુતિયે પુરિમસિક્ખાપદેન આપત્તિ અન્તરઘરત્તાતિ અધિપ્પાયો. ઇમિના સિક્ખાપદેન આપત્તિ ભવેય્ય વોસાસમાનત્તાતિ અધિપ્પાયો. દેન્તિયા પન નેવ ઇમિના, ન પુરિમેન આપત્તિ અઞ્ઞસ્સ ભત્તત્તાતિ અધિપ્પાયોતિ. દુતિયં.

    558. Dutiye purimasikkhāpadena āpatti antaragharattāti adhippāyo. Iminā sikkhāpadena āpatti bhaveyya vosāsamānattāti adhippāyo. Dentiyā pana neva iminā, na purimena āpatti aññassa bhattattāti adhippāyoti. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / પાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • Pāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact