Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૨૩. ગોજાનીયજાતકં

    23. Gojānīyajātakaṃ

    ૨૩.

    23.

    અપિ પસ્સેન સેમાનો, સલ્લેભિ સલ્લલીકતો;

    Api passena semāno, sallebhi sallalīkato;

    સેય્યોવ વળવા ગોજો 1, યુઞ્જ મઞ્ઞેવ સારથીતિ.

    Seyyova vaḷavā gojo 2, yuñja maññeva sārathīti.

    ગોજાનીય 3 જાતકં તતિયં.

    Gojānīya 4 jātakaṃ tatiyaṃ.







    Footnotes:
    1. ભોજ્જો (સી॰), ભોજ્ઝો (સ્યા॰ પી॰)
    2. bhojjo (sī.), bhojjho (syā. pī.)
    3. ભોજાજાનીય (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    4. bhojājānīya (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૩] ૩. ભોજાજાનીયજાતકવણ્ણના • [23] 3. Bhojājānīyajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact