Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૩૪. ઝાનસોધનજાતકં

    134. Jhānasodhanajātakaṃ

    ૧૩૪.

    134.

    યે સઞ્ઞિનો તેપિ દુગ્ગતા, યેપિ અસઞ્ઞિનો તેપિ દુગ્ગતા;

    Ye saññino tepi duggatā, yepi asaññino tepi duggatā;

    એતં ઉભયં વિવજ્જય, તં સમાપત્તિસુખં અનઙ્ગણન્તિ.

    Etaṃ ubhayaṃ vivajjaya, taṃ samāpattisukhaṃ anaṅgaṇanti.

    ઝાનસોધનજાતકં ચતુત્થં.

    Jhānasodhanajātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૪] ૪. ઝાનસોધનજાતકવણ્ણના • [134] 4. Jhānasodhanajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact