Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
(૨૭) ૭. કમ્મપથવગ્ગવણ્ણના
(27) 7. Kammapathavaggavaṇṇanā
૨૬૪-૨૭૩. કમ્મપથવગ્ગેપિ દસપિ કમ્મપથા લોકિયલોકુત્તરમિસ્સકાવ કથિતા.
264-273. Kammapathavaggepi dasapi kammapathā lokiyalokuttaramissakāva kathitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. પાણાતિપાતીસુત્તં • 1. Pāṇātipātīsuttaṃ
૨. અદિન્નાદાયીસુત્તં • 2. Adinnādāyīsuttaṃ
૩. મિચ્છાચારીસુત્તં • 3. Micchācārīsuttaṃ
૪. મુસાવાદીસુત્તં • 4. Musāvādīsuttaṃ
૫. પિસુણવાચાસુત્તં • 5. Pisuṇavācāsuttaṃ
૬. ફરુસવાચાસુત્તં • 6. Pharusavācāsuttaṃ
૭. સમ્ફપ્પલાપસુત્તં • 7. Samphappalāpasuttaṃ
૮. અભિજ્ઝાલુસુત્તં • 8. Abhijjhālusuttaṃ
૯. બ્યાપન્નચિત્તસુત્તં • 9. Byāpannacittasuttaṃ
૧૦. મિચ્છાદિટ્ઠિસુત્તં • 10. Micchādiṭṭhisuttaṃ