Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૯૮. કૂટવાણિજજાતકં
98. Kūṭavāṇijajātakaṃ
૯૮.
98.
સાધુ ખો પણ્ડિતો નામ, ન ત્વેવ અતિપણ્ડિતો;
Sādhu kho paṇḍito nāma, na tveva atipaṇḍito;
કૂટવાણિજજાતકં અટ્ઠમં.
Kūṭavāṇijajātakaṃ aṭṭhamaṃ.
Footnotes:
1. ઉપકૂલિતોતિ (સી॰), ઉપકુટ્ઠિતોતિ (સ્યા॰), ઉપકુટિતો (ક॰)
2. upakūlitoti (sī.), upakuṭṭhitoti (syā.), upakuṭito (ka.)
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૯૮] ૮. કૂટવાણિજજાતકવણ્ણના • [98] 8. Kūṭavāṇijajātakavaṇṇanā