Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૧૨. લહુપાવુરણસિક્ખાપદવણ્ણના

    12. Lahupāvuraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    દુતિયં ઉત્તાનત્થમેવ.

    Dutiyaṃ uttānatthameva.

    લહુપાવુરણસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Lahupāvuraṇasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ચીવરવગ્ગો દુતિયો.

    Cīvaravaggo dutiyo.

    ઇતિ કઙ્ખાવિતરણિયા પાતિમોક્ખવણ્ણનાય

    Iti kaṅkhāvitaraṇiyā pātimokkhavaṇṇanāya

    વિનયત્થમઞ્જૂસાયં લીનત્થપ્પકાસનિયં

    Vinayatthamañjūsāyaṃ līnatthappakāsaniyaṃ

    ભિક્ખુનિપાતિમોક્ખે નિસ્સગ્ગિયવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhikkhunipātimokkhe nissaggiyavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact