Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૩૪. મચ્છજાતકં

    34. Macchajātakaṃ

    ૩૪.

    34.

    ન મં સીતં ન મં ઉણ્હં, ન મં જાલસ્મિ બાધનં;

    Na maṃ sītaṃ na maṃ uṇhaṃ, na maṃ jālasmi bādhanaṃ;

    યઞ્ચ મં મઞ્ઞતે મચ્છી, અઞ્ઞં સો રતિયા ગતોતિ.

    Yañca maṃ maññate macchī, aññaṃ so ratiyā gatoti.

    મચ્છજાતકં ચતુત્થં.

    Macchajātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૩૪] ૪. મચ્છજાતકવણ્ણના • [34] 4. Macchajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact