Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૯૫. મહાસુદસ્સનજાતકં

    95. Mahāsudassanajātakaṃ

    ૯૫.

    95.

    અનિચ્ચા વત સઙ્ખારા, ઉપ્પાદવયધમ્મિનો;

    Aniccā vata saṅkhārā, uppādavayadhammino;

    ઉપ્પજ્જિત્વા નિરુજ્ઝન્તિ, તેસં વૂપસમો સુખોતિ.

    Uppajjitvā nirujjhanti, tesaṃ vūpasamo sukhoti.

    મહાસુદસ્સનજાતકં પઞ્ચમં.

    Mahāsudassanajātakaṃ pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૯૫] ૫. મહાસુદસ્સનજાતકવણ્ણના • [95] 5. Mahāsudassanajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact