Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૧૪. મિતચિન્તિજાતકં

    114. Mitacintijātakaṃ

    ૧૧૪.

    114.

    બહુચિન્તી અપ્પચિન્તી, ઉભો જાલે અબજ્ઝરે;

    Bahucintī appacintī, ubho jāle abajjhare;

    મિતચિન્તી પમોચેસી, ઉભો તત્થ સમાગતાતિ.

    Mitacintī pamocesī, ubho tattha samāgatāti.

    મિતચિન્તિજાતકં ચતુત્થં.

    Mitacintijātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૧૪] ૪. મિતચિન્તીજાતકવણ્ણના • [114] 4. Mitacintījātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact