Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૬૬. મુદુલક્ખણજાતકં

    66. Mudulakkhaṇajātakaṃ

    ૬૬.

    66.

    એકા ઇચ્છા પુરે આસિ, અલદ્ધા મુદુલક્ખણં;

    Ekā icchā pure āsi, aladdhā mudulakkhaṇaṃ;

    યતો લદ્ધા અળારક્ખી, ઇચ્છા ઇચ્છં વિજાયથાતિ.

    Yato laddhā aḷārakkhī, icchā icchaṃ vijāyathāti.

    મુદુલક્ખણજાતકં છટ્ઠં.

    Mudulakkhaṇajātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૬૬] ૬. મુદુલક્ખણજાતકવણ્ણના • [66] 6. Mudulakkhaṇajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact