Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. મૂસિકસુત્તવણ્ણના

    7. Mūsikasuttavaṇṇanā

    ૧૦૭. સત્તમે યો આવાટં ખણતિ, ન ચ તત્થ વસતિ, સો ગાધં કત્તા નો વસિતાતિ વુચ્ચતિ. ખન્તાતિપિ પાઠો. ઇમિના નયેન સબ્બપદાનિ વેદિતબ્બાનિ.

    107. Sattame yo āvāṭaṃ khaṇati, na ca tattha vasati, so gādhaṃ kattā no vasitāti vuccati. Khantātipi pāṭho. Iminā nayena sabbapadāni veditabbāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૭. મૂસિકસુત્તં • 7. Mūsikasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭. મૂસિકસુત્તવણ્ણના • 7. Mūsikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact