Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૪૯. નક્ખત્તજાતકં

    49. Nakkhattajātakaṃ

    ૪૯.

    49.

    નક્ખત્તં પટિમાનેન્તં, અત્થો બાલં ઉપચ્ચગા;

    Nakkhattaṃ paṭimānentaṃ, attho bālaṃ upaccagā;

    અત્થો અત્થસ્સ નક્ખત્તં, કિં કરિસ્સન્તિ તારકાતિ.

    Attho atthassa nakkhattaṃ, kiṃ karissanti tārakāti.

    નક્ખત્તજાતકં નવમં.

    Nakkhattajātakaṃ navamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૪૯] ૯. નક્ખત્તજાતકવણ્ણના • [49] 9. Nakkhattajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact