Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૪-૯. નઉપટ્ઠાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના

    4-9. Naupaṭṭhāpanādisikkhāpadavaṇṇanā

    પરિયેસિત્વા અલભન્તિયાતિ અઞ્ઞં ઉપટ્ઠાયિકં અલભન્તિયા. ગિલાનાયાતિ સયં ગિલાનાય. આપદાસૂતિ તથારૂપે ઉપદ્દવે સતિ.

    Pariyesitvāalabhantiyāti aññaṃ upaṭṭhāyikaṃ alabhantiyā. Gilānāyāti sayaṃ gilānāya. Āpadāsūti tathārūpe upaddave sati.

    પઞ્ચમછટ્ઠસત્તમ અટ્ઠમનવમાનિ ઉત્તાનત્થાનેવ.

    Pañcamachaṭṭhasattama aṭṭhamanavamāni uttānatthāneva.

    નઉપટ્ઠાપનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Naupaṭṭhāpanādisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact