Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના

    9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭૨૧. નવમે વજ્જપ્પટિચ્છાદિકાતિ ખુદ્દાનુખુદ્દકવજ્જસ્સ પટિચ્છાદિકા. સમનુભાસનકમ્મકાલે ચેત્થ દ્વે તિસ્સો એકતો સમનુભાસિતબ્બા.

    721. Navame vajjappaṭicchādikāti khuddānukhuddakavajjassa paṭicchādikā. Samanubhāsanakammakāle cettha dve tisso ekato samanubhāsitabbā.

    નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Navamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૭૨૭. દસમં ઉત્તાનત્થમેવ.

    727. Dasamaṃ uttānatthameva.

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગે સઙ્ઘાદિસેસવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhikkhunīvibhaṅge saṅghādisesavaṇṇanā niṭṭhitā.

    સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં નિટ્ઠિતં.

    Saṅghādisesakaṇḍaṃ niṭṭhitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga
    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ
    ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact