Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. ઓવાદસુત્તવણ્ણના

    2. Ovādasuttavaṇṇanā

    ૫૨. દુતિયે બહુસ્સુતોતિ ઇધ સકલસ્સપિ બુદ્ધવચનસ્સ વસેન બહુસ્સુતભાવો વેદિતબ્બો. ગરુધમ્મન્તિ કાયસંસગ્ગં. અયમેત્થ સઙ્ખેપો. ભિક્ખુનોવાદકવિનિચ્છયો પન સમન્તપાસાદિકાય (પાચિ॰ અટ્ઠ॰ ૧૪૪ આદયો) વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બો.

    52. Dutiye bahussutoti idha sakalassapi buddhavacanassa vasena bahussutabhāvo veditabbo. Garudhammanti kāyasaṃsaggaṃ. Ayamettha saṅkhepo. Bhikkhunovādakavinicchayo pana samantapāsādikāya (pāci. aṭṭha. 144 ādayo) vuttanayeneva veditabbo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૨. ઓવાદસુત્તં • 2. Ovādasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૩. ગોતમીસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Gotamīsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact