Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૬૧-૬૨. પાદુકસિક્ખાપદવણ્ણના

    61-62. Pādukasikkhāpadavaṇṇanā

    કેવલં અક્કન્તસ્સાતિ કેવલં પાદુકં અક્કમિત્વા ઠિતસ્સ. પટિમુક્કસ્સાતિ પટિમુઞ્ચિત્વા ઠિતસ્સ. તેનાહ ‘‘પવેસેત્વા ઠાનવસેના’’તિ.

    Kevalaṃakkantassāti kevalaṃ pādukaṃ akkamitvā ṭhitassa. Paṭimukkassāti paṭimuñcitvā ṭhitassa. Tenāha ‘‘pavesetvā ṭhānavasenā’’ti.

    પાદુકસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pādukasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact