Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. પાતિમોક્ખટ્ઠપનાસુત્તવણ્ણના

    2. Pātimokkhaṭṭhapanāsuttavaṇṇanā

    ૩૨. દુતિયે પારાજિકોતિ પારાજિકાપત્તિં આપન્નો. પારાજિકકથા વિપ્પકતા હોતીતિ ‘‘અસુકપુગ્ગલો પારાજિકં આપન્નો નુ ખો નો’’તિ એવં કથા આરભિત્વા અનિટ્ઠાપિતા હોતિ. એસ નયો સબ્બત્થ.

    32. Dutiye pārājikoti pārājikāpattiṃ āpanno. Pārājikakathāvippakatā hotīti ‘‘asukapuggalo pārājikaṃ āpanno nu kho no’’ti evaṃ kathā ārabhitvā aniṭṭhāpitā hoti. Esa nayo sabbattha.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૨. પાતિમોક્ખટ્ઠપનાસુત્તં • 2. Pātimokkhaṭṭhapanāsuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact