Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૭૪. રુક્ખધમ્મજાતકં
74. Rukkhadhammajātakaṃ
૭૪.
74.
સાધૂ સમ્બહુલા ઞાતી, અપિ રુક્ખા અરઞ્ઞજા;
Sādhū sambahulā ñātī, api rukkhā araññajā;
વાતો વહતિ એકટ્ઠં, બ્રહન્તમ્પિ વનપ્પતિન્તિ.
Vāto vahati ekaṭṭhaṃ, brahantampi vanappatinti.
રુક્ખધમ્મજાતકં ચતુત્થં.
Rukkhadhammajātakaṃ catutthaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૭૪] ૪. રુક્ખધમ્મજાતકવણ્ણના • [74] 4. Rukkhadhammajātakavaṇṇanā