Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો

    8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના

    1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૩૪. સહધમ્મિકવગ્ગસ્સ પઠમસિક્ખાપદે વાચાય વાચાય આપત્તીતિ અનાદરિયભયા લેસેન એવં વદન્તસ્સ આપત્તિ. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ. ઉપસમ્પન્નસ્સ પઞ્ઞત્તેન વચનં, અસિક્ખિતુકામતાય એવં વચનન્તિ ઇમાનિ પનેત્થ દ્વે અઙ્ગાનિ.

    434. Sahadhammikavaggassa paṭhamasikkhāpade vācāya vācāya āpattīti anādariyabhayā lesena evaṃ vadantassa āpatti. Sesamettha uttānameva. Upasampannassa paññattena vacanaṃ, asikkhitukāmatāya evaṃ vacananti imāni panettha dve aṅgāni.

    સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Sahadhammikasikkhāpada-atthayojanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact