Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના

    4. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૧૦૭. ચતુત્થે સામઞ્ઞત્થન્તિ ચતુબ્બિધં અરિયફલં. ઇતરં તસ્સેવ વેવચનં. સામઞ્ઞત્થેન વા ચત્તારો મગ્ગા, બ્રહ્મઞ્ઞત્થેન ચત્તારિ ફલાનિ. ઇમેસુ પન ચતૂસુપિ સુત્તેસુ ખન્ધલોકોવ કથિતો.

    107. Catutthe sāmaññatthanti catubbidhaṃ ariyaphalaṃ. Itaraṃ tasseva vevacanaṃ. Sāmaññatthena vā cattāro maggā, brahmaññatthena cattāri phalāni. Imesu pana catūsupi suttesu khandhalokova kathito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૪-૯. સમણબ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Samaṇabrāhmaṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact