Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના

    2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩૮૭. દુતિયે ઉદકસણ્ઠાનકપ્પદેસેતિ યત્થ ભૂમિભાગે ઉદકં નિક્ખિત્તં સન્તિટ્ઠતિ, ન સહસા પરિક્ખયં ગચ્છતિ, તાદિસે પદેસે. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ. અઙ્ગાનિ સિઞ્ચનસિક્ખાપદે વુત્તનયાનેવ.

    387. Dutiye udakasaṇṭhānakappadeseti yattha bhūmibhāge udakaṃ nikkhittaṃ santiṭṭhati, na sahasā parikkhayaṃ gacchati, tādise padese. Sesamettha uttānameva. Aṅgāni siñcanasikkhāpade vuttanayāneva.

    સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદં • 2. Sappāṇakasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact