Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૮. સારમ્ભજાતકં

    88. Sārambhajātakaṃ

    ૮૮.

    88.

    કલ્યાણિમેવ મુઞ્ચેય્ય, ન હિ મુઞ્ચેય્ય પાપિકં;

    Kalyāṇimeva muñceyya, na hi muñceyya pāpikaṃ;

    મોક્ખો કલ્યાણિયા સાધુ, મુત્વા તપ્પતિ પાપિકન્તિ.

    Mokkho kalyāṇiyā sādhu, mutvā tappati pāpikanti.

    સારમ્ભજાતકં અટ્ઠમં.

    Sārambhajātakaṃ aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૮] ૮. સારમ્ભજાતકવણ્ણના • [88] 8. Sārambhajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact