Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના

    7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭૦૯. સત્તમે કિન્નુમાવ સમણિયોતિ કિં નુ ઇમા એવ સમણિયો. તાસાહન્તિ તાસં અહં. સેસં ઉત્તાનમેવ.

    709. Sattame kinnumāva samaṇiyoti kiṃ nu imā eva samaṇiyo. Tāsāhanti tāsaṃ ahaṃ. Sesaṃ uttānameva.

    સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sattamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૭૧૫. અટ્ઠમં ઉત્તાનત્થમેવ.

    715. Aṭṭhamaṃ uttānatthameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga
    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ
    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā
    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ
    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact