Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના

    7. Sīlavantasuttavaṇṇanā

    ૮૭. સત્તમં ઉત્તાનત્થમેવ. સીલં પનેત્થ ખીણાસવસીલમેવ, બાહુસચ્ચમ્પિ ખીણાસવબાહુસચ્ચમેવ, વાચાપિ ખીણાસવસ્સ કલ્યાણવાચાવ, ઝાનાનિપિ કિરિયજ્ઝાનાનેવ કથિતાનીતિ વેદિતબ્બાનિ.

    87. Sattamaṃ uttānatthameva. Sīlaṃ panettha khīṇāsavasīlameva, bāhusaccampi khīṇāsavabāhusaccameva, vācāpi khīṇāsavassa kalyāṇavācāva, jhānānipi kiriyajjhānāneva kathitānīti veditabbāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૭. સીલવન્તસુત્તં • 7. Sīlavantasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬-૭. પટિસમ્ભિદાપ્પત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Paṭisambhidāppattasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact