Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૯૬. તેલપત્તજાતકં

    96. Telapattajātakaṃ

    ૯૬.

    96.

    સમતિત્તિકં અનવસેકં, તેલપત્તં યથા પરિહરેય્ય;

    Samatittikaṃ anavasekaṃ, telapattaṃ yathā parihareyya;

    એવં સચિત્તમનુરક્ખે, પત્થયાનો દિસં અગતપુબ્બન્તિ.

    Evaṃ sacittamanurakkhe, patthayāno disaṃ agatapubbanti.

    તેલપત્તજાતકં છટ્ઠં.

    Telapattajātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૯૬] ૬. તેલપત્તજાતકવણ્ણના • [96] 6. Telapattajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact