Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૩-૪. વડ્ઢસુત્તદ્વયવણ્ણના

    3-4. Vaḍḍhasuttadvayavaṇṇanā

    ૬૩-૬૪. તતિયે વરાદાયીતિ ઉત્તમસ્સ વરસ્સ આદાયકો. સેસમેત્થ ચતુત્થે ચ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.

    63-64. Tatiye varādāyīti uttamassa varassa ādāyako. Sesamettha catutthe ca uttānatthamevāti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૩. પઠમવડ્ઢિસુત્તં • 3. Paṭhamavaḍḍhisuttaṃ
    ૪. દુતિયવડ્ઢિસુત્તં • 4. Dutiyavaḍḍhisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૫. સઞ્ઞાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Saññāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact