Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. વેરસુત્તવણ્ણના

    4. Verasuttavaṇṇanā

    ૧૭૪. ચતુત્થે ભયાનીતિ ચિત્તુત્રાસભયાનિ. વેરાનીતિ અકુસલવેરાનિપિ પુગ્ગલવેરાનિપિ . ચેતસિકન્તિ ચિત્તનિસ્સિતં. દુક્ખન્તિ કાયપસાદવત્થુકં દુક્ખં. દોમનસ્સન્તિ દોમનસ્સવેદનં. ઇમસ્મિં સુત્તે વિરતિપહાનં કથિતં.

    174. Catutthe bhayānīti cittutrāsabhayāni. Verānīti akusalaverānipi puggalaverānipi . Cetasikanti cittanissitaṃ. Dukkhanti kāyapasādavatthukaṃ dukkhaṃ. Domanassanti domanassavedanaṃ. Imasmiṃ sutte viratipahānaṃ kathitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. વેરસુત્તં • 4. Verasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૬. સારજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Sārajjasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact